Ο βρώμικος ρόλος της Αγγλίας ανοίγει κερκόπορτα στο Αιγαίο

Μεταδίδεται Τουρκοφιλία του Μπόρις Τζόνσον, πρωθυπουργού της Αγγλίας στην Άγκυρα. Τουρκοφιλία αισθαντική μάλιστα και όχι πρωτοκόλλου τέτοια.

Θα πουλήσει, λέγεται,μεταχειρισμένα γιουροφάιτερ στην Τουρκία μήν της λείψουν τα μαχητικά.

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι ότι μετά το ΜΠΡΕΞΙΤ τα μαχητικά εξακολουθούν να παράγονται; Αν ναι γιατί; Πάντως εμείς θα πάρουμε μερικά θραύσματα των γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο, και πολλά μας είναι.

Μεγαλύτερο ξέπλυμα της Τουρκικής προκλητικότητας στην παρούσα φάση δεν θα υπήρχε. Πάνω στην συγκυρία η Τουρκία να ζητεί από την Ελλάδα την αμυντική αποθωράκιση των νησιών, ειδάλλως τίθεται θέμα κυριαρχίας.

Ταυτόχρονα με την τεράστια επέκταση της υφαλοκριπίδας στο μέσον του Αιγαίου όλα είναι πλέον ξεκάθαρα των προθέσεων της Άγκυρας. Ζητάει το μισό, για την ώρα, Αιγαίο μαζί με τα Ελληνικά νησιά. Και όλα με τον πιό επίσημο τρόπο. Επιστολές στον ΟΗΕ όσο υπάρχει εκεί ακόμα ο προθυμότατος Γκουτιέρες
που αντί να επιστρέψει τις επιστολές ωςανυπόστατες τις ….αναρτά.

Τυπικότατος ο ΓΓ του ΟΗΕ. Όσον αφορά τις παραβιάσεις από τους Τούρκους των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού, στην Κύπρο,σφυρίζει…
αδιάφορα. Είναι πλέον φανερό ότι τους Τούρκους πλέον τους νιάζει η κυριαρχία.

Στην αρχή κάτι νησίδες για μαγιά και αργότερα…πάλι εδώ είμαστε. Όπως πάντα.
Βασικό μέλημα τώρα της Ελλάδας είναι αποφυγή Ιμίων του Σημίτη οποίος νόμιζε πως όλο το Ναυτικό μας, το πολεμικό, ήταν σαν τα μούτρα του Αρχηγού που είχε τότε διορίσει. Το βλέπουμε καθημερινά. Πολεμικό Ναυτικό σήμερα Υπάρχει. Όπως και τότε στα Ίμια και θα υπάρχει.

Θέλει προσοχή μεγάλη διότι έτσι και βγεί με την θέληση της Ελλάδας ο Τούρκος έξω από τα τρία μίλια μετά έρχεται ο χαμός.

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s