Χρυσηίδα Δημουλίδου> Η συγγραφέας υποστηρίζει ότι διαγνώστηκε με αυτοάνοσο μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer

Η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου με αναρτήσεις της στα social υποστηρίζει ότι διαγνώστηκε με αυτοάνοσο μετά τη 2η δόση του εμβολίου της Pfizer.

Αφήνει να εννοηθεί μάλιστα ότι κάποιο κανάλι- χωρίς την ευθύνη των δημοσιογράφων- έκοψε προγραμματισμένη συνέντευξή της.

Σήμερα το πρωί -προγραμματισμένο από προχθές- ήμουν καλεσμένη σε πολύ γνωστή εκπομπή, να μιλήσω για το θέμα της ασθένειας μου, με αυτοάνοσο ΣΕΛ που προέκυψε μετά το 2ο εμβολιασμό μου….

Η συνέντευξή μου ακυρώθηκε, λίγο πριν βγω και όχι, δεν ευθυνόταν οι δημοσιογράφοι….
ΜΑΝΤΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ?????

Στο μεταξύ η ελληνική σελίδα για τις παρενέργειες των εμβολίων έχει ήδη πάνω από 16.000 ακολούθους.

>

Επειδή μου το ζητήσατε σας αναρτώ την συνέντευξη που έδωσα χθες, στην STAR press, γνωστοποιώντας το πρόβλημα υγείας μου που προέκυψε μετά τον 2ο εμβολιασμό μου με Pfizer. Και επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, θα παρακαλούσα, όσοι δεν συμφωνείτε με κάποια πράγματα, να σχολιάζετε ευγενικά.
Επίσης πάψτε να φοβάστε και μιλήστε για προβλήματα υγείας που παρουσιάστηκαν σε σας ή σε οικείους σας, μετά από εμβολιασμό. Οι φωνές των ανθρώπων που νόσησαν πρέπει να ακουστούν και όχι να νοιώθουμε ντροπή επειδή νοσήσαμε, υποφέρουμε, δεν μπορούμε να εργαστούμε, πληρώνουμε γιατρούς και εξετάσεις και φάρμακα για να βρούμε την υγεία μας, αν την βρούμε… Από χθες που κυκλοφόρησε η συνέντευξη έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από παθόντες, με πολύ σοβαρές καταστάσεις υγείας και ακόμη και θανάτους που σοκαρίστηκα πραγματικά. Αυτοί οι συνάνθρωπου μας υποφέρουν αλλά δεν έχουν φωνή να μιλήσουν διότι ντρέπονται ή φοβούνται. Εγω ούτε ντρέπομαι ούτε φοβάμαι, αν και ξέρω πως θα κατηγορηθώ και θα συκοφαντηθώ ακόμη μια φορά, επειδή λέω αλήθειες και κάνω καταγγελίες. Όμως όταν αφορά την κατάσταση της υγείας μου, δεν πρόκειται να κάνω πίσω ότι και να γράψουν για μένα!
΄Γι αυτί ζητώ την συμπαράσταση σας.

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s