Ο «στρατός» του Ερντογάν βλέπει αμερικανική συνωμοσία πίσω από τον σεισμό!

Ο στρατός των τρολ του Προέδρου Ερντογάν βρήκε φαίνεται τον τρόπο να εκμεταλλευτεί και τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων λόγω του σεισμού στην Τουρκία. Άλλωστε το κλίμα είναι προεκλογικό και ο σουλτάνος θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία.

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Τούρκου προέδρου, ξεκίνησε μια εκστρατεία προπαγάνδας διαδίδοντας την ύπαρξη «αμερικανικής συνωμοσίας» πίσω από τους σεισμούς.

Η θεωρία αυτή θέλει το αμερικανικό πολεμικό πλοίο USS Nitze (φωτό), που πρόσφατα ελλιμενίστηκε στην Κωνσταντινούπολη, να προκάλεσε τις απανωτές σεισμικές δονήσεις με τη χρήση του συστήματος HAARP.

Το κλείσιμο των δυτικών πρεσβειών σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους του Ερντογάν, ήταν ο προπομπός για την συγκεκριμένη «επίθεση», η οποία γίνεται ως «αντίποινα» στην Τουρκία επειδή δεν υπογράφει το πρωτόκολλο της ένταξης της Σουηδίας και της Φιλανδίας στο ΝΑΤΟ…

Δεν αποκλείεται να ακούσουμε τους συγκεκριμένους και ισχυρισμούς και από επίσημα χείλη στο άμεσο χρονικό διάστημα. Άλλωστε ο Ερντογάν έχει αποδείξει πως δεν ενδιαφέρεται ούτε για το λαό του, ούτε για την αλήθεια. Θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εκλεγεί ξανά πρόεδρος και να γλιτώσει από τις συνέπειες των πράξεών του.

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s