+18 Ναζιστές Ουκρανοί στρατιώτες αποκεφάλισαν κι ακρωτηρίασαν Ισραηλινούς και Πολωνούς μισθοφόρους που σκοτώθηκαν στο Μπαχμούτ για να μην εντοπιστεί η εθνικότητά τους!!! ΦΩΤΟ

Στρατιώτες του PMC “Wagner” βρήκαν αποκεφαλισμένα πτώματα ξένων μισθοφόρων στο Artemovsk -Bakhmut που οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας ακρωτηρίασαν τα πτώματα των νεκρών για να μην εντοπιστούν. Σήμερα στο Μπαχμούτ, Ρώσοι μαχητές του PMC «Wagner» βρήκαν πτώματα με κομμένα κεφάλια και χέρια.

Καθώς και τηλέφωνα και άλλες πληροφορίες ότι τα σώματα αυτά ανήκουν σε μισθοφόρους, τους οποίους ο εχθρός δεν μπόρεσε να απομακρύνει λόγω πυκνών μαχών και ως εκ τούτου προσπάθησε να κρύψει την ταυτότητά τους. Αποκεφαλισμένα πτώματα και ακρωτηριασμένα μέλη….

Προφανώς, οι Ουκρανοί μαχητές αντιμετώπισαν τους νεκρούς «συντρόφους» με αυτόν τον τρόπο για να κρύψουν την εθνικότητα τους.

Ωστόσο, ένας απλός έλεγχος στα τηλέφωνα των μισθοφόρων έδειξε ότι «καλεσμένοι» από την Πολωνία και το Ισραήλ πολέμησαν στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Οι στρατιώτες του PMC «Wagner» βρήκαν τα πτώματα ξένων μισθοφόρων στο έδαφος του Bakhmut κοντά στην οδό Vatutina.Για να κρύψουν τον αριθμό και την εθνικότητά τους, οι Ουκρανοί έκοψαν τα κεφάλια και τα χέρια των νεκρών. Εικάζεται ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα τηλέφωνα των μισθοφόρων, ήρθαν στην Ουκρανία από την Πολωνία και το Ισραήλ αναφέρει το news-front.info.

To Ria Novosti τώρα μεταδίδει ότι ο αρχηγός των Βάγκνερ ανέφερε ότι ανακαλύφθηκαν πτώματα με κομμένα κεφάλια και ακρωτηριασμούς χεριών.
Καθώς και τα τηλέφωνα και άλλες πληροφορίες ότι τα πτώματα αυτά ανήκουν σε μισθοφόρους, οι οποίοι λόγω της στενής μάχης ο αντίπαλος δεν μπόρεσε να τα αποσύρει και έτσι προσπάθησαν να κρύψουν την ταυτότητά τους. …

Eιδεχθή εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας από το καθεστώς Κιέβου…

dimpenews.com

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s