ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ: Philip Dormitzer (επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Pfizer): το Ισραήλ ήταν ένα εργαστήριο για τα εμβόλια της Pfizer!!!! ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

Αξιωματούχος του φαρμακευτικού κολοσσού Pfizer ισχυρίστηκε


ότι το Ισραήλ ήταν ένα «είδος εργαστηρίου» για το εμβόλιο κατά της Covid που έχει αναπτύξει η εταιρεία του, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου στην πλατφόρμα Zoom την περασμένη εβδομάδα.

“Στην αρχή της πανδημίας, δημιουργήσαμε μια σχέση με το ισραηλινό Υπουργείο Υγείας, το οποίο χρησιμοποίησε το εμβόλιο Pfizer αποκλειστικά και το παρακολούθησε πολύ στενά, έτσι ώστε να διαθέτουμε ένα είδος εργαστηρίου όπου θα μπορούσαμε για να παρατηρήσουμε τις επιπτώσεις / αποτελέσματα (του εμβολίου ), “δήλωσε ο Philip Dormitzer, επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Pfizer, στο συνέδριο και το βίντεο του οποίου προβλήθηκε την Παρασκευή στο Κανάλι 12.

Το πρωί της Κυριακής, ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Υγείας, Nachman Ash, απέρριψε τον ισχυρισμό ότι το Ισραήλ είχε κάποιου είδους αποκλειστική συμφωνία με την Pfizer. “Δεν υπάρχει αποκλειστικότητα με την Pfizer σε οποιαδήποτε μορφή”, είπε στο ραδιόφωνο 103FM.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Ισραήλ «μελετά στατιστικά στοιχεία και ο κόσμος σίγουρα μαθαίνει από αυτό, αλλά δεν είμαι έτοιμος να χρησιμοποιήσω τη λέξη ” εργαστήριο».

Οι ακτιβιστές κατά των εμβολίων απηχούν τα σχόλια του κ. Ντόρμιτσερ, συμπεριλαμβανομένου του Ελντάν Γιάνιβ, ενός έντονου επικριτή της κυβερνητικής πολιτικής για τον Covid, ο οποίος είπε ότι οι ισχυρισμοί ενίσχυσαν την απόφαση των Ισραηλινών “που δεν δέχονται να συμμετάσχουν στο πείραμα Pfizer στο Ισραήλ”.i24news.tv/12/9/21

Ως τώρα Νετανιάχου, Μπουρλά και Philip Dormitzer (επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της Pfizer) ομολόγησαν ότι το Ισράηλ ήταν το παγκόσμιο πειραματικόεργαστήριο της Pfizer. Στις πόσες ομολογίες παραπέμπονται στο Διεθνές Δικαστήριο για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας. Συνεκτιμηθέντος δε ότι το πείραμα επί πληθυσμού απέτυχε.

dimpenews.com

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s