Απίστευτα προκλητικός δήμαρχος Ιάσμου: Στην Ελλάδα υπάρχει τρομοκρατική οργάνωση στην οποία συμμετέχουν βουλευτές!!!

Απίστευτα προκλητικός ο δήμαρχος Ιασμού Οντέρ Μουμίνσε σημερινή τηλεοπτική του παρουσία, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι υπάρχει εγχώριο τρομοκρατική οργάνωση στην οποία συμμετέχουν και Έλληνες βουλευτές (π.χ. Στυλιανίδης)!!!!

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο κ. Μουμίν επανέλαβε όσα καθημερινά λένε Ερτνογάν, Τσαβούσογλου, Τσελίκ και λοιποί ότι η χώρα μας υποθάλπει τρομοκράτες (Γκιουλενιστές κλπ) ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για τα ουσιαστικά ερωτήματα για το πόσο συμβατές είναι με την ελληνική νομοθεσία και Σύνταγμα η απόλυση εργαζομένων και η παύση υπαλλήλων και αιρετών του Δήμου Ιάσμου με την κατηγορία ότι είναι Γκιουλενιστές.

Ο μουσουλμάνος Δήμαρχος, αφού είπε «είμαι ένας από τους 332 Έλληνες Δημάρχους και τηρώ τους νόμους του Κράτους. Η περιοχή μου σύμφωνα με το Σύνταγμα και την συνθήκη της Λωζάννης, είναι ελληνική. Στα Βαλκάνια αποτελούμε παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης. Πρέπει να σεβόμαστε όλοι την εδαφική κυριαρχία των κρατών», επανέλαβε τις θέσεις του που προκαλούν αντιδράσεις.

Ερωτηθείς για τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στις απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων ως «γκιουλενιστών», ο Δήμαρχος Ιάσμου είπε «Οι νόμοι είναι πάνω από τους ανθρώπους. Εγώ θεωρώ ότι η οργάνωση FETO του Γκιουλέν είναι μια παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση», προκαλώντας τις αντιδράσεις του Γιώργου Παπαδάκη και των καλεσμένων του, καθώς αυτό υιοθετεί τις θέσεις της Τουρκίας, την ώρα που για την Ελλάδα δεν υφίσταται κανένα ζήτημα εθνικής ασφάλειας που να σχετίζεται με την οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Εφόσον αποδίδουν έκνομες ενέργειες σε μένα, έχω ως Δήμαρχος και την ηθική και την νομική υποχρέωση να ενημερώσω τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Προέβην σε μια διοικητική ενέργεια. Οι αποφάσεις αυτές μπορούν να προσβληθούν. Η απόφαση έχει την ηλεκτρονική υπογραφή μου και έχει αναρτηθεί στην Διαύγεια», είπε ο Δήμαρχος, υποστηρίζοντας πως εκ παραδρομής υπάρχει «αναφορά» για την Κωνσταντινούπολη, στην σχετική ανάρτηση για τις απολύσεις, στην σελίδα του Δήμου Ιάσμου στο Facebook.

Ο Σάββας Καλεντερίδης, με τον οποίο ο Δήμαρχος αρνήθηκε να κάνει διάλογο, κατηγορώντας τον ως μέλος οργάνωσης που δρα στην Θράκη, όπως ανέφερε, σημείωσε ότι «Η επίκληση λόγων εθνικής ασφαλείας για απόλυση υπαλλήλου πρέπει να στηρίζεται σε πραγματικά δεδομένα. Για την Ελλάδα δεν υφίσταται ζήτημα εθνικής ασφάλειας σε ότι αφορά τον Γκιουλέν και την οργάνωση του. Ο δήμαρχος θα μπορούσε να απευθυνθεί στον τοπικό Εισαγγελέα. Είναι απαράδεκτη η επίκληση ζητήματος εθνικής ασφαλείας».

Παίρνοντας τον λόγο στην συνέχεια, ο Δήμαρχος Ιάσμου, είπε «είμαι σχεδόν βέβαιος ότι στην Ελλάδα υπάρχει μια τρομοκρατική οργάνωση. Εγώ θεωρώ ότι η οργάνωση FETO, κατά την δική μου εκτίμηση, είναι μια παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση. Υπάρχει και μια εγχώρια εγκληματική οργάνωση που πήγε να ανατρέψει την νόμιμα εκλεγμένη δημοτική αρχή στον Ίασμο», αναφέροντας μάλιστα ότι στην τελευταία ανήκουν, μεταξύ άλλων, δημοσιογράφοι και πρώην βουλευτές.

Η όλη στάση και οι θέσεις του Δημάρχου Ιάσμου, από την έναρξη της συζήτησης, προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος εξεμάνη όταν ο Οντέρ Μουμίν του είπε «πόσα χρόνια έχετε στην τηλεόραση; Μάλλον έχετε κουραστεί….».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την παρουσία του Δημάρχου Ιάσμου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

https://player.glomex.com/integration/1.873.2/iframe-player.html?integrationId=40599z13k80ce6md&playlistId=v-cpey57uium6x&origin=glomex-player&playlistIndex=0&pageUrl=https%3A%2F%2Fwww.thepressroom.gr%2Fellada%2Fapisteyta-proklitikos-dimarhos-iasmoy-stin-ellada-yparhei-tromokratiki-organosi-stin-opoia

https://www.thepressroom.gr/ellada/apisteyta-proklitikos-dimarhos-iasmoy-stin-ellada-yparhei-tromokratiki-organosi-stin-opoia

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s