Μοριακός γενετιστής Α.Καλογερίδης: «Βάζουμε βόμβες που δεν ξέρουμε πότε θα πυροδοτήθουν μέσα στα κύτταρα μας»

Τον «κώδωνα» του κινδύνου για τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων έκρουσε ο μοριακός γενετιστής Αθανάσιος Καλογερίδης, καθώς όπως τόνισε μέσω του εμβολίου βάζουμε «βόμβες» μέσα στα κύτταρα μας.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα
«Όταν κάτι ξεκινάει από τα κύτταρα σου και φτάνει στην ασθένεια είναι πολύ σημαντικό να το ξέρει ο άλλος ότι δεν παίρνουμε υπόψιν μας μόνο τις καταστάσεις που θα μας συμβούν αυτή τη στιγμή, αλλά ότι ουσιαστικά βάζουμε βόμβες που δεν ξέρουμε πότε θα πυροδοτήθουν μέσα στα κύτταρα μας», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Ανατρεπτικό Δελτίο».

Παράλληλα στάθηκε και στο πρωτόκολλο το οποίο υπάρχει για την ασφάλεια των εμβολίων και τόνισε πως με τον τρόπο με τον οποίον βγήκαν στην αγορά δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες.

«Αυτή τη στιγμή ολόκληρο το πρωτόκολλο παραγωγής και διάθεσης εμβολίων έχει καταστρατηγηθεί με τον όρο ότι η τεχνολογία έχει προχωρήσει πάρα πολύ και έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια. Για εμένα όλα αυτά είναι μπαρούφες. Δηλαδή με ποιον τρόπο μπορέσαν να ξέρουν τι μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες δαπανώντας περισσότερα χρήματα ή αυξάνοντας τον αριθμό των ατόμων πάνω στα οποία δοκιμάσανε τα εμβόλια; Αφού ο χρόνος είναι σταθερός. Δηλαδή πρέπει να κάνουν ταξίδι στο χρόνο για να ξέρουν τις μεσοπρόθεσμες και τις μακροπρόθεσμες. Εφόσον λέει ο κανονισμός 4 με 5 χρόνια μελετούμε τα side effects. Άρα πως μειώσανε αυτόν τον χρόνο και υποτίθεται πήραν και άδεια; Από εδώ θα καταλάβετε επομένως ότι όλος αυτός ο κανονισμός έχει καταστρατηγηθεί».

https://www.pronews.gr/pronews-tv/1016811_moriakos-genetistis-akalogeridis-vazoyme-vomves-poy-den-xeroyme-pote-tha-pyrodotithoyn/

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s