Ντροπή: Δεν έστησαν μνημείο για τον Σολωμο Σολωμου για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι εισβολείς

Ντροπή και αίσχος!Ακούστε την καταγγελία της αδερφής του Σολωμού Σολωμού στον @FOCUSFM1036 για το μνημείο που έφτιαξε για τον αδερφό της ο Νότης Σφακιανάκης, το έστειλε 2 φορές στην Κύπρο και η κυπριακή Κυβέρνηση δεν το τοποθέτησε γιατί λέει θα ενοχλούσε τους Τούρκους!

Πρόκειται για έναν βράχο, ο οποίος θα συμβόλιζε την κατοχή της Κύπρου, και μέσα από αυτόν το βράχο θα έβγαινε ένας ιστός σηµαίας και από κάτω ένα χέρι, που θα συμβόλιζε το χέρι του Σολωµού Σολωµού, ο οποίος θα έβγαινε από τον τάφο για να την κατεβάσει. Επιθυμία του Νότη Σφανιανάκη ήταν αυτό το έργο τέχνης να στηνόταν µπροστά από το πολιτιστικό κέντρο της ∆ερύνειας.

Ντροπή και αίσχος!Ακούστε την καταγγελία της αδερφής του Σολωμού Σολωμού στον @FOCUSFM1036 για το μνημείο που έφτιαξε για τον αδερφό της ο Νότης Σφακιανάκης, το έστειλε 2 φορές στην Κύπρο και η κυπριακή Κυβέρνηση δεν το τοποθέτησε γιατί λέει θα ενοχλούσε τους Τούρκους! #ΔΕΝ_ΞΕΧΝΩ pic.twitter.com/3yq1oe7qrB

— Stefanos Damianidis (@dstefanos) August 11, 2022

Το γλυπτό φιλοτεχνήθηκε από τον γλύπτη Μιχάλη Λαγουβάρδο, μετά από πρωτοβουλία του καλλιτέχνη Νότη Σφακιανάκη που ανέλαβε και τα έξοδα.

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s