Απόφαση-σταθμός από την ιταλική δικαιοσύνη: Υποχρεώνει σε άμεση εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων mRNA

Μετά την αγωγή εκπαιδευτικού που του είχε ζητηθεί να εμβολιαστεί υποχρεωτικά
Η πρώτη απόφαση στην Ευρώπη με την οποία ζητείται ενδελεχής εργαστηριακή ανάλυση των συγκεκριμένων εμβολίων για τον Covid είναι γεγονός στην Ιταλία. Έτσι μετά την Ουρουγουάη στην γειτονική χώρα η δικαιοσύνη θα επιβάλει πλέον στις υγειονομικές αρχές να πουν τι είναι αυτά τα εμβόλια των BigPharma που εδώ στην Ελλάδα η κυβέρνηση θέλει να κάνουν οι πολίτες σαν να ήταν “καραμέλες”.

Ιταλικό δικαστήριο αποφάσισε την ανάλυση των εμβολίων κατά του Covid με αγγελιοφόρο RNA μετά την προσφυγή ενός πολίτη στη Δικαιοσύνη κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

Το ιταλικό δικαστήριο ζήτησε την εργαστηριακή ανάλυση των εμβολίων αγγελιαφόρου RNA (mRNA), όπως έγινε γνωστό από τη δικηγόρο του ενάγοντα.

Το δικαστήριο στο Πέζαρο, κοντά στον Άγιο Μαρίνο (ανατολικά), ανέθεσε σε έναν εμπειρογνώμονα να προσδιορίσει το περιεχόμενο των εμβολίων κατά του Covid RNA αγγελιοφόρου Moderna και Pfizer/BioNTech. Αυτές οι αναλύσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο 2022, δήλωσε η δικηγόρος Nicoletta Morante.

Σημαντική απόφαση
Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για «την πρώτη στην Ιταλία, ίσως και στην Ευρώπη σχετική απόφαση», όπως αναφέρει ο ιστότοπος BFM TV.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος έχει ήδη προσβληθεί από την ασθένεια στο παρελθόν, είναι ένας 50χρονος που εργάζεται ιδίως στον τομέα της εκπαίδευσης και του οποίου η δραστηριότητα στην Ιταλία υπόκειται στην υποχρέωση εμβολιασμού.

https://www.pronews.gr/ygeia/apofasi-stathmos-apo-tin-italiki-dikaiosyni-ypoxreonei-se-amesi-ergastiriaki-analysi-ton-emvolion-mrna/

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s