5η παγκοσμίως σε κρούσματα η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα και 2η στον κόσμο η πανεμβολιαμένη Κύπρος

5η παγκοσμίως σε κρούσματα η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα και 2η στον κόσμο η πανεμβολιαμένη Κύπρος. Μας κάνατε εθνικά υπερήφανους! Τον πήραμε τον πήραμε τον … κορωνοιό!!!

Σε επιβεβαιωμένα κρούσματα covid19 ανά εκατομμύριο η μαζικά εμβολιασμένη Ελλάδα πρωτοπορία στις υποχρεωτικότητες και με ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων 65,1% κοντά στο αρχικά οριοθετηθέν τείχος ανοσίας 70% είναι 5η στον κόσμο στις 28 Δεκεμβρίου. Την ίδια μέρα η πανεμβολιασμένη Κύπρος με ( πάνω από το 80% των κατοίκων έχουν λάβει δύο δόσεις εμβολίου κατά του Covid. theguardian 28/12/21) είναι δεύτερη στον κόσμο.

Παγκοσμίως πρώτη η Γαλλία του Omacron κατέρριψε κάθε ρεκόρ και κατέγραψε σήμερα 208.000 ημερήσια κρούσματα. Το απόλυτο ρεκόρ από αρχής πανδημίας. Με πλήρως εμβολιασμένους 73,0%.

Τρίτη στον κόσμο η Δανία που έχει και παγκόσμια πρωτιά σε ποσοστό μόλυνσης καθώς στη χώρα αυτή είναι 1.612 κρούσματα ανά 100.000 άτομα. Η Δανία στις 29/12/21 ανακοίνωσε πως έπιασε το απόλυτο ρεκόρ με 23.228 ημερήσια κρούσματα.

5η η υπερεμβολιαμένη και υπερτσιπαρισμένη Σουηδία… το σουηδικό μοντέλο που έκανε το πιστοποιητικό εμβολιασμού τσιπάκι …..να μην το χάσει.7η η υπερεμβολιασμένη Αγγλία με πλήρως εμβολιασμένους το 70.3%; Ακολουθούν στην παγκόσμια κατάταξη και έχει σημασία οι πρωταθλήτριες κόσμου σε εμβολιασμό Ιρλανδία και Πορτογαλία.

dimpenews.com

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s