>Θα φάνε και θα πιούνε 16.500 ευρώ στην μνήμη του Γέρου του Μωριά

>

Γράφει ο Γιώργος Ποριώτης – Η επέτειος γέννησης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, που θα πραγματοποιηθεί στο Ραμοβούνι της Μεσσηνίας, θα κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο και κατά συνέπεια στην τσέπη των φορολογουμένων 16.500 ευρώ! Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 3 Απριλίου και οι εκδηλώσεις, που οργανώνουν ο Δήμος Οιχαλίας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και θα αρχίσουν στις 10:30 το πρωί. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας, εγκρίθηκε η διάθεση 16.500 ευρώ για τις ανάγκες της δεξίωσης για τον εορτασμό της επετείου γέννησης του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Όπως δημοσιεύθηκε στο Διαδίκτυο το συνολικό κόστος των στεφάνων για την τελετή θα ανέλθει στα 199,92 ευρώ και το των 698,34 ευρώ θα δαπανηθεί για… “εργολάβους” και “λαλάγγια”, όπως αναφέρεται σε συμπληρωματικό έγγραφο, από ζαχαροπλαστείο της περιοχής Μελιγαλά, στο οποίο κατακυρώθηκε η προμήθεια γλυκών από τον Δήμο Οιχαλίας.
Το πρόγραμμα της δεξίωσης όπως αναφέρει ο τοπικός Τύπος, περιλαμβάνει στις 11 το πρωί τρισάγιο από τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο, ενώ θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στον ανδριάντα του ήρωα και ο πανηγυρικός της ημέρας από τον λυκειάρχη Μελιγαλά Θεόδωρο Σταυριανόπουλο.
Επίσης στη συνέχεια θα απαγγελθούν ποιήματα και οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με τον Εθνικό Ύμνο και παραδοσιακούς χορούς, αφήνοντας ερωτηματικά για την χρήση των υπολοίπων 15.600 ευρώ για τις ανάγκες της δεξίωσης.


newpost

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s