>ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ» ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ – Οι νεο-ειδωλολάτρες "Ελλαδέμποροι" , χέρι- χέρι με τους μασόνους "αδελφούς" τους

>

Στις φωτογραφίες εικονίζονται η κυρία Μαρία Τζάνη (μαζί με τον Νικόλαο Βουργίδη, ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΤΟΑΣ» που φοράει την παραδοσιακή τεκτονική ποδιά) πανεπιστημιακός – γνωστή Χριστιανομάχος και ο ποιητής- συγγραφέας Δημήτρης Ιατρόπουλος γνωστός και αυτός για την Αντιχριστιανική του στάση σε ποικίλα θέματα: Οι φωτογραφίες ελήφθησαν εντός του Τεκτονικού Μεγάρου κατά την διάρκεια Εκδηλώσεων κι έχουν δημοσιευθεί από την Μεγάλη Στοά. Άλλη μία (προσέξτε το μασονικό σύμβολο στην πόρτα):

ΠΛΕΟΝ, ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ!

Έχουν το θράσος και μιλάνε οι εν λόγω «Δωδεκαθειστές» για «εβραιοχριστιανούς», ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ!!!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ-ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ «ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ»!
Σκοπός τους, η κατασυκοφάντηση της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ και ο διχασμός του ελληνικού λαού:Γι’αυτό άλλωστε και διατίθεται πακτωλός χρημάτων ΑΠΟ… ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, όπως και συνεχείς εμφανίσεις σε εκπομπές.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με τους Δωδεκαθειστές που από επιλογή τους πιστεύουν εκεί, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα όταν δεν υβρίζουν τη δική μας πίστη. ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ…ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!

omadaneoneforiakon

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s