>Όλη η αλήθεια για το Bulgarmak. Η προπαγανδιστική σελίδα bulgarmak διαστρεβλώνει την Ελληνική ιστορία αι προκαλεί…

>

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ BULGARMAK,


ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΛΙΚ.
ΤΑ ΚΛΙΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
Για την ολοκληρωμένη πληροφόρησή σας:
Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΟΙΔΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ και της ΕΛΕΝΗΣ, γεννήθηκε το 1948 και κατοικεί στην Έδεσσα. Είναι Έλληνας πολίτης, μεταλλειολόγος και «αυτοπροσδιορίζεται» ως (Βουλγαρο) Μακεδόνας. Πιστεύει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ είναι ΜΟΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και τίποτε άλλο.Οι Σλαβομακεδόνες, θεωρούν ως «Μακεδόνες» τους Εθνικούς τους ήρωες Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι, Γιάνε Σαντάνσκι, Νίκολα Κάρεφ κ.λ.π. Ο Στοϊδης τους θεωρεί ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ.


όλες οι πληροφορίες για το site και τον ίδιο:
http://www.whois.ws/domain_archive-org/bulgarmak.org/
Registrar: Melbourne IT, Ltd. dba Internet Names Worldwide (R52-LROR)
Domain ID:D125295906-LRORDomain Name:BULGARMAK.ORG
Created On:01-Jul-2006 06:59:51 UTCLast Updated On:12-Mar-2008 17:18:21 UTC
Expiration Date:01-Jul-2009 06:59:51 ID:D11517340232666
Registrant Name:Nikolaos Stoidis
Registrant Organization:Private Registration
USRegistrant Street1:P O Box 99800Registrant Street2:Registrant Street3:Registrant City:EmeryVilleRegistrant State/Province:CARegistrant Postal Code:94662Registrant Country:USRegistrant Phone:+1.5105952002Registrant Phone Ext.:Registrant FAX:Registrant

Αριστούχος στο σχολείο, σημαιοφόρος στο γυμνάσιο, πρώτος στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο, πετυχημένη καρριέρα Μεταλλειολόγου Μηχανικού σε Ελλάδα και εξωτερικό.Αριστος χειριστής της Ελληνικής και Αγγλικής γλώσσας. Εργάσθηκε στην Λιβύη, Καμερούν και Πακιστάν σε στρατιωτικά αεροδρόμια, εξορύξεις πετρελαίου και χρυσού. Μιά ζωή γεμάτη περιπέτειες και χρήμα. Μετά την επάνοδό του από την Μ. Ανατολή προσλήφθηκε στην ΔΕΗ με απαίτηση του Καντάφι προς τον Ανδρέα Παπανδρέου. Είναι άφοβο άτομο που δεν υπολογίζει κανέναν επειδή έχει προστάτες.. Ταλαιπώρησε δεκάδες συμπολίτες του με δικαστικές διώξεις τα τελευταία χρόνια. Συνταξιούχος με 2.000 ευρό μηνιαίως και πολύ περισσότερα από μυστικά κονδύλια. Τελευταία ταξειδεύει συχνά στο Κόσοβο όπου συσκέπτεται με Αλβανούς. Είναι ένα από τα λίγα άτομα που ξέρει να χειρίζεται την Βαλκανική σκακιέρα. Κάποιοι τον θεωρούν «αρχαιολόγο» επειδή ενασχολείται με αναζητήσεις αρχαίων θησαυρών. Δύο σπάνιες προϊστορικές επιγραφές πέρασαν από τα χέρια του.Τελικά αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι μεταξύ James Bond και Indiana Jones. Να τον φοβάστε γιατί είναι ικανός γιά όλα. Πολλοί δεινοπάθησαν εξ αιτίας του. Αν και εμφανίζεται ως Βουλγαρόφιλος το παίζει άνετα και στο Σκοπιανικό ταμπλώ.Τον απέλυσαν το 92 από την ΔΕΗ Πτολεμαϊδας ως Βουλγαροσκοπιανό και από τότε επιδόθηκε στο ανθελληνικό του χόμπυ με απόλυτη επιτυχία. Η οργάνωση ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που ίδρυσε το 2000 λειτουργεί ως παράρτημα του ΒΜΡΟ Βουλγαρίας με το οποίο έχει στενές διασυνδέσεις. Η διαδικασία είναι απόλυτα νόμιμη με έγκριση του Αρείου Πάγου. Η χρηματοδότηση πάντως γίνεται από το ίδρυμα του George Sorros που εδρεύει στην Βουδαπέστη.
H ιστοσελίδα του BULGARMAK έχει εκτοξευθή στην πρώτη θέση της επισκεψιμότητας σαν το απόλυτο εργαλείο της αντιελληνικής προπαγάνδας στο διαδίκτυο.
Οργανωμένο site με καθημερινό update και εκατοντάδες θέματα κυρίως ιστορικού πριεχομένου που τεκμηριώνονται με πειστικότατο τρόπο. Διαθέτει γραμματιακή υποστήριξη, το site είναι έργο τουλάχιστον 10 ατόμων με εξειδίκευση σε καίρια ιστορικά θέματα.Στην Βουλγαρία είναι ιδιαίτερα δημοφιλές. Ενα είδος ανθελληνικής Wikipedia.
Ο Στοϊδης δεν είναι μόνος του όπως κάποιοι ισχυρίζονται. Εχει στενούς συνεργάτες άτομα του ακροαριστερού χώρου στην Θεσσαλονίκη που τον τροφοδοτούν με υλικό.Συχνά τον επισκέπτονται άτομα από Βαλκανικές χώρες, κάποτε ήλθε ο διάδοχος του Βουλγαρικού θρόνου πρίγκηπας Κύριλλος.και ο πρόεδρος του VMRO Κρασιμίρ Καρακατσάνωφ.
Οι υψηλές του διασυνδέσεις τον οπλίζουν με απιστευτο θράσος σε σημείο να τον φοβούνται ακόμαι και … εισαγγελείς.

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s