>Ομοφυλοφιλία και ουράνιο τόξο

>Τα κοινά στοιχεία του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ με το κίνημα των GAY βρίσκονται και στα σύμβολα και στα συνθήματα του κόμματος των γνησίων απογόνων του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όπως μπορείτε πολύ εύκολα να δείτε και το πολύχρωμο σήμα αλλά και η επιλογή της λέξης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι σε απόλυτη συμφωνία με τη σημαία και το σύνθημα των καταπιεσμένων ομοφυλόφιλων. Οι συμπτώσεις όμως ΔΕΝ τελειώνουν εδώ. Όλως «τυχαίως» … «νταβατζής» του ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ εδώ και χρόνια έχει αναλάβει ο γνωστός ανεπάγγελτος και πάντα «χαρούμενος» από πίσω Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Εκτός από τον Γρηγόρη οι περισσότεροι φιλοσκοπιανοί πράκτορες δήθεν «διανοούμενοι» είναι …επιστήμονες και στην «οπισθοπορεία». Ο Βαλλιανάτος εκτός από σύμβουλος του Γιωργάκη Geoffrey Παπανδρέου δεν έπαψε ΠΟΤΕ να στηρίζει την προσπάθεια του πολύ «φίλου» του Παύλου Βοσκόπουλου από τότε που ως νέοι βάδιζαν στα πρωτότυπα σεξουαλικά τους μονοπάτια. H πολύ «βαθιά» επιρροή που είχε το κίνημα του Βαλλιανάτου στη «βάση» του κινήματος του Βοσκόπουλου είναι παραπάνω από εμφανής.
Αφορμή για την σημερινή ανάρτηση, η αφισοκόλληση και η ρίψη φυλλαδίων από το Ουράνιο Τόξο σε πόλεις της Μακεδονίας. Αναμένεται πτώση των ποσοστών του Ουρανίου Τόξου καθώς ΠΟΛΛΟΙ γενίτσαροι φιλοσκοπιανοί θα προτιμήσουν τον Τρεμόπουλο των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ-ΠΡΑΣΙΝΩΝ, που είναι ήδη γνωστός για τις ανθελληνικές του απόψεις.
Εμπρός λοιπόν Μακεδόνες, ψηφίστε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ κόμμα, δηλαδή του George Soros και του Γκρουέφσκι. Και μην ξεχνάτε ότι οι «Μακεδόντσι» είναι τόσο περήφανοι για την καταγωγή τους από τον Αλέξανδρο που άλλαξαν το όνομα της αδερφής του από Θεσσαλονίκη σε SOLUN για να ακούγεται το όνομα της πόλης ΠΙΟ βουλγάρικο. Το ίδιο φυσικά κάνουν με όλες τις Ελληνικές ονομασίες των πόλεων της Μακεδονίας τις οποίες όπως βλέπεται στην αφίσα μεταφράζουν στην Βουλγαρική και με το μυαλό τους το κλούβιο…να τις αισθάνονται ήδη … «απελευθερωμένες» από τον Έλληνα «κατακτητή»!

συνέχεια εδώ…
http://macedonia-greece.blogspot.com/

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s