>Τριπλός κλοιός ασφαλείας στον Αστέρα για τη λέσχη Bildeberg

>Αν σας φέρει ο δρόμος κοντά στον «Αστέρα» Βουλιαγμένης, κάποιοι καλοντυμένοι «φουσκωτοί» θα σας αποτρέψουν να πλησιάσετε το γνωστό ξενοδοχείο. Το σύνολο της δύναμης της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε επιφυλακή από την νύχτα της Τετάρτης για την ασφαλή άφιξη, διαμονή και αναχώρηση των επιφανών προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, που συμμετέχουν στην 57η συνεδρίαση της περιβόητης Λέσχης Mπίλντεμπεργκ!
Ο όρος «δρακόντεια» είναι πολύ μικρός για να αντικατοπτρίσει τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί για την προστασία δεκάδων «γαλαζοαίματων», πολιτικών, στρατιωτικών ηγετών, μεγαλοχρηματιστών, τραπεζιτών και μεγαλοβιομηχάνων! Η έξαρση της τρομοκρατίας σε συνδυασμό με τη διεθνή οικονομική κρίση, τους καθιστούν αυτόματα «προφανείς στόχους»… Γι’ αυτό έχουν προβλεφθεί τρεις αδιαπέραστοι κλοιοί προστασίας ολόγυρά τους.
Η πρώτη «ζώνη ασφαλείας» σε αρκετή απόσταση περιμετρικά του ξενοδοχείου και από την πλευρά της παραλιακής λεωφόρου αποτελείται από αστυνομικούς απ’ όλες τις υπηρεσίες του λεκανοπεδίου… Όλοι τους πήραν τηλεφωνική εντολή να βρίσκονται με πλήρη εξάρτηση στον «Αστέρα» από το πρωί της Τετάρτης. Κι όταν λέμε «πλήρης εξάρτηση», εννοούμε υπηρεσιακό όπλο και αλεξίσφαιρο γιλέκο, κάτω όμως από κοστούμι και γραβάτα έστω κι αν δεν διευκολύνουν τις κινήσεις!
Η δεύτερη ζώνη ασφαλείας ανήκει στο λιμενικό και τους κομάντος, που είναι ακροβολισμένοι στα βράχια της παραλίας, ενώ ταχύπλοα περιπολούν διαρκώς στη θάλασσα, ενώ βατραχάνθρωποι κάνουν συνεχώς ελέγχους στον βυθό!
Η τρίτη ζώνη, από την είσοδο του «Αστέρα» και σε όλες τις πιθανές προσβάσεις προς το εσωτερικό, ανήκει στην ΕΚΑΜ και την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που ελέγχουν εξονυχιστικά ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει και αν έχει την ειδική άδεια να το κάνει.
Και οι τρεις ζώνες ασφαλείας επιτηρούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου από πράκτορες της ΕΥΠ, αλλά και από κλιμάκια ξένων μυστικών υπηρεσιών με πρώτα αυτά του αμερικανικού FBI και της βρετανικής ΜΙ-6, αλλά και την ισραηλινή Mossad! Τα μέτρα θα διατηρηθούν ως το Σάββατο, οπότε θα αποχωρήσουν τα μέλη της «λέσχης των ισχυρών», που συνεδριάζει στην Aθήνα για δεύτερη φορά ύστερα από 16 χρόνια.
Η απόλυτη μυστικότητα που καλύπτει τις συζητήσεις μεταξύ των μελών στις ετήσιες συνεδριάσεις, προκαλεί διεθνώς οργή. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά μέλη της λέσχης Μπίλντεμπεργκ έχουν παραδεχθεί ότι οι διασκέψεις τους έχουν παγκόσμια επίδραση την παγκόσμια πολιτική και οικονομία, αλλά και στα στρατιωτικά ζητήματα.
Επισήμως, πάντως, ισχυρίζονται ότι συνθέτουν ένα «υψηλόβαθμο και ευλύγιστο διεθνές φόρουμ στο οποίο μπορούν να προσεγγιστούν καλύτερα οι αντιτιθέμενες απόψεις και να επεκταθεί η βαθύτερη αμοιβαία κατανόηση των δυνάμεων και των τάσεων που επηρεάζουν τα δυτικά έθνη».

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Παγκόσμιος Κυβέρνηση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s