>Ο Πειραιώς Σεραφείμ κατά Λέσχης Μπίλντεμπεργκ

>

Aπόψεις που ταιριάζουν σε Έλληνα ιεράρχη, εξέφρασε από τα όρια του «πολιτικώς ορθού» και του δήθεν καθωσπρεπισμού, ύψωσε ο Μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ, την εβδομάδα που πέρασε. Σε ανακοινωθέν που εξέδωσε, σχολιάζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο, την συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, που θα λάβει χώρα στις 14 με 16 Μαΐου στο ξενοδοχείο «Αστέρας Βουλιαγμένης».
Χρησιμοποιώντας γνωστά – σε όσους ασχολούνται με το θέμα – επιχειρήματα, κατανόμασε την συγκεκριμένη Λέσχη, ως «Εγκληματική οργάνωση του διεθνούς σιωνισμού», ενώ προσθέτει ότι είναι «ένα αίσχιστο διευθυντήριο παγκοσμιοποιήσεως που απεργάζεται τη διάλυση του έθνους-κράτους και την προώθηση στις μάζες της ιδέας της αναγκαιότητας μιας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης».
Διευκρίνισε περαιτέρω ότι αποτελείται από «επίλεκτα στελέχη του εβραϊκού λόμπι καθώς και από τους παγκοσμίως εγνωσμένους Εβραίους μεγαλοτραπεζίτες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ και τους γνωστούς ανθέλληνες Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι και Σόρος».
Γνωστά και αποδεκτά από τους περισσότερους Έλληνες αυτά που τόλμησε να πει ο Μητροπολίτης Πειραιώς. Όσο κι αν προσπαθούν τα διάφορα ΜΜΕ να καταπνίξουν τέτοιες φωνές, όσο κι αν προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρόκειται περί μίας «ευγενούς Λέσχης» και ότι είναι τιμή μας που βρίσκεται στην χώρα μας, θα υπάρχουν πάντα φωνές που θα αποκαλύπτουν τον πραγματικό ρόλο τους. Αυτή την φορά ήταν η φωνή του Μητροπολίτη Σεραφείμ. Και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια.
Ας δούμε όμως και τι άλλο είπε, σχετικά με τον ρόλο της Λέσχης: «Σήμερα μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού επηκολούθησε και η κατάρρευση του υπαρκτού καπιταλισμού, με αποτέλεσμα την παγκόσμια οικονομική κρίση που προωθείται από το σιωνιστικό τέρας για να οδηγηθεί η ανθρωπότης μοιραία, κατ’ αυτούς, στην παγκόσμια υπερκυβέρνηση και στον εκλεκτό της μεσσία, ο οποίος δήθεν θα αποδομήσει τις οικονομοπολιτικές συνθήκες των κρατών διά να τις «επανιδρύσει» επιβάλλοντας στυγνή παγκόσμια δικτατορία και ενοποιώντας και τις θρησκείες στην πανθρησκεία του δυσώνυμου Εωσφόρου».

http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1242:2009-04-27-08-24-51&catid=87:epikairotita&Itemid=277

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s