>Όχι στην αγορά πυρομαχικών για τα "LEOPARD 2-HEL" απο το Ισραήλ

>

Έτσι, μετά από πολλές παλινωδίες και αστεϊσμούς αποφασίστηκε- ερήμην φυσικά των Ελλήνων Αξιωματικών-η αγορά πυρομαχικών για τα 175 υπερσύγχρονα «LEOPARD 2- HEL» από το Ισραήλ. Το γεγονός αυτό έχει εξοργίσει τους Ελληνόψυχους Αξιωματικούς, οι οποίοι αγανακτισμένοι τηλεφωνούν στην εφημερίδα μας και μας δίνουν κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία άκρως ενδιαφέροντα…

Μειωμένη ισχύς
Τα πυρομαχικά που το δίδυμο «βαρύμαγκας» και «Τσετσένος» της ΓΔΑΕΕ σχεδιάζουν να αγοράσουν για τα LEOPARD, έχουν μειωμένη ισχύ! Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που τα συγκεκριμένα ισραηλινά βλήματα δεν πληρούν τις προδιαγραφές που η κατασκευάστρια εταιρεία έχει θέσει, αλλά και ο λόγος που τα συγκεκριμένα βλήματα δεν είναι σύμφωνα ούτε με τα Νατοϊκά πρότυπα.
Στο ράφι το ΚΥΣΕΑ
Αλλά το δίδυυο της καταστροφής είναι τόσο ισχυρό και ανεξέλεγκτο, που έχει το θράσος να αγνοεί ακόμα και τις αποφάσεις του ίδιου του ΚΥΣΕΑ, που είχαν προκύψει πριν από μερικούς μήνες. Τότε, που το ΚΥΣΕΑ στηριζόμενο στις αυστηρές προδιαγραφές που είχε προτείνει ο Γράψας, αποφάσιζε να αγοράσει βλήματα από τη Γερμανία και τις ΗΠΑ Και να σημειωθεί εδώ πως δεν πρόκειται για μία τυχαία προμήθεια. Το ύψος της φτάνει τα 400 εκατομμύρια ευρώ! Ένα ποσό, βεβαίως, υπέρογκο, αλλά λογικό για τον Ελληνικό λαό, εφόσον πρόκειται να ενισχυθεί η άμυνα του Έβρου μας έναντι της τουρκικής απειλής.

Χορηγός του Ισραήλ ο «βαρύμαγκας»
Για να μην μιλήσουμε, βέβαια, για τον διεθνή αντίκτυπο, αλλά και τον αποτροπιασμό της Ελλάδας παγκοσμίως.Διότι, με την αναμενόμενη απόφαση του ο «βαρύμαγκας», εκτός του ότι αποδυναμώνει την ισχύ της άμυνας μας στη Θράκη, γίνεται και ισχυρός χορηγός της Οικονομίας του Ισραήλ ώστε να μπορέσουν οι τελευταίοι να διεξάγουν και νέες εχθροπραξίες εις βάρος των Παλαιστινίων.
Και «στάχτη στα μάτια»
Όμως εκείνο που έχει κυριολεκτικά εξοργίσε τους Ελληνόψυχους Αξιωματικούς μας είναι το «Παιχνίδι• που παίζουν ο «βαρύμαγκας» και ο «Τσετσένος» της ΓΔΑΕΕ με τις προδιαγραφές των βλημάτων. Αφού, λοιπόν, ο «Τσετσένος» ζήτησε Θρασύτατα από Αξιωματικούς παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων, να φτιάξουν προδιαγραφές «μειωμένης ισχύος» για να μπορούν να αγοραστούν τα ισραηλινά βλήματα, όταν πλέον τις παρέλαβε στις αρχές Ιανουαρίου, τις προώθησε στον «βαρύμαγκα» Υπουργό του προς έγκριση! Τότε, ξεσηκώθηκε μια Θύελλα διαμαρτυριών από Ελληνόψυχους Αξιωματικούς, που στηρίζουν τις σκληρές προδιαγραφές του Γράψα, με αποτέλεσμα πριν από μερικές εβδομάδες ο «βαρύμαγκας» να αναγκαστεί να επιστρέψει τις προβληματικές προδιαγραφές πίσω στο ΓΕΣ προς διόρθωση Βεβαίως, όλες αυτές οι κινήσεις του διδύμου «βαρύμαγκας» και «Τσετσένος» είναι «στάχτη στα μάτια», αφού κατ’ ουσία έχουν ήδη αποφασίσει, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τον Λιακουνάκο και τους Ισραηλινούς, να μειώσουν την ισχύ των αρμάτων των LEOPARD στον Έβρο, παρά τις αυστηρές προδιαγραφές του Γράψα, αλλά και την προηγούμενη απόφαση του ΚΥΣΕΑ
Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s