>Νέες δημοσκοπήσεις σηματοδοτούν αύξηση του αντισημιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο

>

Η Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ-παράνομο κράτος δολοφόνων- συνεχίζει το σφυροκόπημα, έχοντας παράλληλα προβεί στην περαιτέρω κλιμάκωση των επιθέσεων κατά των αμάχων Παλαιστινίων.
Με την καραμέλα που χαρακτηρίζει ολόκληρα έθνη τρομοκράτες όταν αυτά δεν υποτάσσονται στην Σιωνιστική κυριαρχία, Αμερική και Ισραήλ, χώρες που ανήκουν και οι δύο ολοκληρωτικά υπό εβραίκή κυριαρχία, έχουν κηρύξει αυτή τη στιγμή γενικευμένο παγκόσμιο πόλεμο. Αυτό είναι πραγματικότητα που είτε τη δεχόμαστε είτε όχι, ισχύει. Βρισκόμαστε σε παγκόσμιο πόλεμο!
Η συμμαχία των τρομοκρατών καθαρίζει την μία μετά την άλλη τις χώρες που δεν ελέγχονται από Σιωνιστική κυβέρνηση ή που μπορεί να αποτελούν παράγοντα που δεν αφήνει ανεξέλεγκτο και κυρίαρχο το κράτος του Ισραήλ στην περιοχή.
Από την εισβολή στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ, μέχρι και σήμερα, δεν πρέπει να δούμε μεμονωμένα όλες αυτές τις κατά σειρά επιθέσεις, αλλά μόνο ως ένα ενιαίο πολεμικό μέτωπο στους εχθρούς του Ισραήλ. Με εβραϊκή εντολή οι ΗΠΑ έχουν αναλάβει τα μεγάλα μέτωπα, ενώ το Ισραήλ (από τις μεγαλύτερες πυρηνικές δυνάμεις στον κόσμο, ας μην το ξεχνάμε και αυτό) έχει αναλάβει τις γύρω περιοχές του. Το λεγόμενο “Διεθνές Δίκαιο” φυσικά και σιωπεί διότι δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα Σιωνιστικό δικαστήριο.
Και με όλα αυτά, οι συνέπειες για την Ευρώπη και τους λαούς της Δύσης είναι τεράστιες και απρόβλεπτα οδυνηρές. Ο Ισλαμικός κόσμος συσπειρώνεται σε έναν ιερό πόλεμο σωτηρίας που θα στραφεί ενάντια στις χώρες που του επιτίθενται και σε αυτές που τις βοηθούν και πλέον οι Άραβες μην έχοντας άλλα μέσα, θα δράσουν μέσα στις κοινωνίες της Δύσης.
Ταυτόχρονα “τρομοκρατικές” προβοκατόρικες ενέργειες έχουν στόχο αφενός να εμπλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες στο πλευρό του Σιωνιστικού πολέμου “κατά της τρομοκρατίας” και αφετέρου να διαμορφώσουν την Δυτική κοινή γνώμη κατά των Αράβων και υπέρ του Σιωνιστικού μπλοκ. Μαζί τους και ένα στημένο δήθεν “αντιπολεμικό κίνημα” αποπροσανατολίζει από την αλήθεια τους λαούς της Δύσης, πλασάροντας δικαιολογίες ότι τη μία ο πόλεμος γίνεται για τα πετρέλαια, την άλλη ότι οι Ταλιμπάν καταπιέζουν τις γυναίκες (ενώ τώρα οι φιλοδυτικοί Ταλιμπάν δεν τις καταπιέζουν…) και άλλα τέτοια. Πέραν της τρομοκρατίας, τεράστιες θα είναι και οι οικονομικές συνέπειες που μόλις τώρα έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Προβλέπονται πολύ χειρότερες εξελίξεις στον πληθωρισμό της Δύσης που πληρώνει από την τσέπη του την εξόντωση των ελευθέρων από τον Σιωνισμό εθνών.
Χωρίς να εθελοτυφλούμε άλλο, όλα τα έθνη της Δύσης σε κάθε χώρα πρέπει να στραφούμε ενάντια στον πραγματικό εχθρό της ανθρωπότητας, ενάντια στο κτήνος του πολέμου που λέγεται Σιωνισμός και διεθνής εβραϊσμός και ενάντια στις κυβερνήσεις μας που είναι Κυβερνήσεις Σιωνιστικής Κατοχής και υποστηρίζουν έμπρακτα την συνέχιση αυτού του παγκοσμίου πολέμου. Αύριο μπορεί να είναι πολύ αργά, αν σήμερα δεν σπάσουμε τα δεσμά της Σιωνιστικής κυριαρχίας.
Οι κυβερνητικές δηλώσεις καταδίκης και τα κροκοδείλια δάκρυα είναι “στάχτη στα μάτια” όταν ταυτόχρονα παρέχονται βάσεις στους Αμερικανούς. Και μάλιστα χωρίς ανταλλάγματα. Το μόνο έθνος τρομοκρατών είναι οι εβραίοι σε όλο τον κόσμο. Αλληλεγγύη στο Λίβανο, στο Ιράν, και πιο πολύ στον ηρωικό Παλιστινιακό λαό.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ!
Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s