>Το χάος στην Αθήνα μας φέρνει μνήμες απο τα "Σεπτεμβριανά" στην Πόλη το ’55

>

«Σεπτεμβριανά» ονομάστηκαν τα γεγονότα της 6ης Σεπτεμβρίου 1955, όπου τουρκικός όχλος προκάλεσε βίαια επεισόδια κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης λεηλατώντας και πυρπολώντας ελληνικά καταστήματα, σπίτια, σχολεία και εκκλησίες. Αφορμή έδωσε μια βομβιστική επίθεση στο πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στην Θεσσαλονίκη, που αποδείχτηκε στην συνέχεια ότι ήταν σκηνοθετημένη από την τουρκική κυβέρνηση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ BLOG ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
8-12-2008

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ακραία στοιχεία αποτελούμενα από ομάδες ειδικά εκπαιδευμένες σε οδομαχίες πόλεων, έχουν σάν σκοπό την κοινωνική αναταραχή και την πολιτική αποσταθεροποίηση της Ελλάδας.

Το blog των ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΕΛΛΑΔΑ εκφράζει την λύπη του για τον θάνατο του δεκαεξάχρονου παιδιού.

Κανένας όμως δεν έχει το δικαίωμα να τον χρησιμοποιεί, για να καταστρέφει περιουσίες αθώων Ελλήνων πολιτών, προκαλώντας αναταραχές σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Το blog των ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ-ΕΛΛΑΔΑ εκφράζει την λύπη του για τα γεγονότα που προκαλούνται απο ανθελληνικές ομάδες ειδικά εκπαιδευμένες σε αντάρτικο πόλεων!
Ποιό κέντρο εξουσίας συντονίζει την όλη κατάσταση;
Δεν είναι Έλληνες…αυτοί που καταστρέφουν
Ποιοί μάζεψαν τόσο γρήγορα αναρχικούς – αγνώστου ταυτότητας– από όλες τις πόλεις της Ελλάδας για να κάνουν αυτό το χάος; Με ποιόν σκοπό; Εδώ δεν υπάρχει ηθική αυτουργία; Κεντρικός σχεδιασμός; Μαύρο χρήμα; Και γιατί εναντίον του απλού πολίτη; Αυτοί που είναι από πίσω μήπως δεν κατάλαβαν τι συνέπειες θα έχει αυτή η εξέγερση; Δεν εννοώ τώρα τις θλιβερές υλικές ζημιές. Δεν υπολογίζουν τίποτα για να πετύχουν το σκοπό τους. Αφορμή ήθελαν. Και την βρήκαν. Βέβαια, είναι ένα πολύ τραγικό γεγονός ο θάνατος του Αλέξανδρου. Όμως γιατί κάποιοι το εκμεταλλεύτηκαν έτσι, με τέτοιο υποχθόνιο και βάναυσο τρόπο;
Άτακτες ομάδες εκπαιδευμένες σε αντάρτικο πόλεων…
Κουκουλοφόροι με σακίδια στην πλάτη, κατοχή όπλων, φορώντας κράνη, πετώντας μολότωφ και προκαλώντας δολιοφθορές σε δημόσιες περιουσίες, μόνο για μαθητές δεν μοιάζουν!
Καθημερινά ασχολούνται με την στρατολόγηση εφήβων-που συχνάζουν σε κακόφημες περιοχές της Αθήνας-εύκολα χειραγωγούμενων . Κάπως έτσι, έχει στηθεί ένας τεράστιος και πολύπλοκός μηχανισμός προπαγάνδας στα σχολεία, που εντείνεται με τις κατευθυνόμενες καταλήψεις κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς.
Είναι γνωστό, πως αν στο κάθε 15χρονο πουλήσεις λίγο παραμύθι για επαναστάση, κακούς «μπάτσους», αναρχία και-αν δεν πείθονται απ’ αυτά-δώσεις χρήματα & άλλα υλικά αγαθά, αυτό ευχαρίστως θα…επαναστατήσει, κυρίως για να το παίξει «κάποιος» στην οικογένεια του και στο περιβάλλον του. Όλες αυτές οι μάζες ανηλίκων «προβάτων», λειτουργούν ως εμπροσθοφυλακή έτσι ώστε να πετύχουν τους στόχους τους οι δήθεν αντιεξουσιαστές, καταστροφή περιουσιών και επίδειξη δύναμης με στόχο την πλήρη κατάλυση του ελληνικού κράτους.
Ουδόλως, ενδιαφέρονται για τις ζωές αυτών που τους ακολουθούν, ακόμα κι όταν πρόκειται για 15χρονους. Το αντίθετο μάλιστα, τους χρησιμοποιούν ως αναλώσιμα υλικά και μετά προχωρούν στις προμελετημένες βιαιοπραγίες, πατώντας πάνω στα πτώματα αυτών που ουσιαστικα οι ίδιοι σκότωσαν.
Προμελετημένη κατάσταση χάους, κατευθυνόμενη από ξένες μυστικές υπηρεσίες που έχουν εδώ και χρόνια εισχωρήσει στους γνωστούς κύκλους που επιδιώκουν την ανωμαλία και την αποσταθεροποίηση για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. Αυτό συμβαίνει αυτή την στιγμή απ’ άκρη σε άκρη στην Πατρίδα μας. Η σημερινή κατάσταση αποτελεί συνέχεια του «ΣΧΕΔΙΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ» που κατέκαψε την Πατρίδα μας πέρυσι το καλοκαίρι.
Συντονιστές και πρωτεργάτες οι ίδιοι…

GREECE/ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΛΑΔΑ

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Ανακοίνωση

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s