>Αποκαλύπτουμε το εβραϊκό σχέδιο εις βάρος της Μακεδονίας

>Η «πλάκα» με το όνομα Μακεδονία άρχισε να γίνεται ανυπόφορη και «ανυπόφορο» όταν αναφερόμαστε σε λαούς και συμπεριφορές κρατών σημαίνει επικίνδυνο. Αποκαλύφθηκε με στοιχεία πλέον αυτό που φωνάζουμε εδώ και χρόνια.Δεν υπάρχει ούτε αμερικανικό σχέδιο εις βάρος της Μακεδονίας ούτε κάποια ανιστόρητη Κοντολίζα Ράις η οποία θέλει να «επιλύσει» τα κρίσιμα θέματα.
Οι Εβραίοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτές τις μεθοδεύσεις. Αυτοί μεθοδεύουν τα πάντα εις βάρος των προαιώνιων εχθρών τους και όχι Αμερικανοί.Η περίφημη Κοντολίζα Ράις δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια μαύρη «βιτρίνα» της νεοταξιτικής λογικής η οποία αναζητά συμβολισμούς για να δείξει ένα politically correct προσωπείο. Είναι ένα άβουλο «ανδρείκελο» που αντί να την βάλουν να μαζεύει βαμβάκι στην Αλαμπάμα όπως κάνουν με τα εκατομμύρια των ομόφυλών της την έβαλαν να παριστάνει την υπουργό εξωτερικών των ΗΠΑ.Την αμερικανική πολιτική και ειδικά την πολιτική στην Μακεδονία την σχεδιάζει και την υλοποιεί το εβραϊκό «ιερατείο» της Ουάσιγκτον. Ένα ιερατείο το οποίο μισεί θανάσιμα τους Μακεδόνες εξαιτίας του Αντιόχου του Επιφανούς και νομίζει ότι μετά από δύο χιλιάδες χρόνια μπορεί να τον εκδικηθεί «βιάζοντας» την πατρίδα του. Αυτός είναι το αιώνιο πρόβλημα των Εβραίων.
Ο Αντίοχος ο οποίος για αυτούς ενσαρκώνει τον εθνικό τους «αντίχριστο». Αυτοί οι μισαλλόδοξοι Εβραίοι σχεδιάζουν την αμερικανική πολιτική στην Μακεδονία. Από τον Κίσινγκερ και την Ολντμπράιτ τα «σχέδια» πάνε κατευθείαν στα «όργανα» που θα την εφαρμόσουν. Δεν υπάρχει καμία αμερικανίδα Πρέσβης στα Σκόπια με το όνομα Μιλοβάνοβιτς. Υπάρχει η Εβραία Pesce που –πρωτοφανές για μορφωμένη καριερίστρια- κρύβεται πίσω από το σλαβικό όνομα του συζύγου της. Αυτήν η Εβραία συντονίζεται με τους Εβραίους της Ουάσιγκτον και δίνουν τις «δέσμες» ιδεών στον επίσης Εβραίο Νίμιτς……Αυτοί κάνουν την «πλάκα» και οι «πλάκες» όταν αρχίσουν να ενοχλούν φτάνουν στο τέλος τους.
Σεβόμαστε απόλυτα τους Βούλγαρους, τους Σέρβους και τους Αλβανούς που κατοικούν στο γειτονικό κράτος. Τους ανθρώπους οι οποίοι κατανοούν καλύτερα από τον καθένα – και το έχουν κατά καιρούς εκφράσει – ότι δεν έχουν καμία σχέση με ένα όνομα με το οποίο οι ίδιοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση ούτε πολιτισμικά, ούτε γλωσσικά ούτε εθνικά. Οι άνθρωποι αυτοί επί αιώνες κατοικούσαν στο μέρος το οποίο οι ίδιοι περιέγραφαν με το όνομα Βαρδαρία. Το αν οι προκάτοχοί τους Έλληνες αυτό το μέρος το ονόμαζαν «Μακεδονία» και οι Αμερικανοί αν το κατείχαν θα το ονόμαζαν «Μινεσότα» είναι πράγματα τα οποία δεν τους αφορούν. Όλοι αυτοί στην Βαρδαρία γεννήθηκαν και αυτήν αντιλαμβάνονταν ως πατρίδα τους ανεξαρτήτως εθνικής προέλευσης. Την ελληνική λέξη Μακεδονία την έμαθαν στα σχολεία τους όπως την μαθαίνουν οι Γάλλοι, οι Ινδοί και οι Ιάπωνες.
Απλά πράγματα τα οποία όσοι κάνουν πως δεν τα καταλαβαίνουν το κάνουν εκ του πονηρού. Το γεγονός ότι ο όρος Μακεδονία περιγράφει τον ίδιο ακριβώς χώρο με τον όρο Βαρδαρία δεν σημαίνει ότι κάποιοι από τους μη Έλληνες κατοίκους του χώρου νομιμοποιούνται να τον διεκδικούν. Αυτό δεν είναι κάτι πρωτοφανές και ως εκ τούτου δύσκολο να γίνει αντιληπτό. Συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις. Η αναφορά σε ένα κοινό αντικείμενο δεν νομιμοποιεί «δανεισμούς» και διεκδικήσεις. Σε κοινό αντικείμενο αναφερόμαστε και όταν συζητάμε για το ψωμί. Αυτό όμως δεν τους ώθησε να διεκδικήσουν την ελληνική λέξη που το περιγράφει. «Λέπ» το ονομάζουν και αδιαφορούν για την ελληνική γλώσσα. Άρα για να το κάνουν αυτό σε μια ομοειδή περίπτωση δεν το κάνουν από γεωγραφική «ευαισθησία» επειδή σέβονται τους γεωγραφικούς όρους. Όταν το κάνουν είναι ύποπτοι και οριακά εγκληματίες.
Όταν ως σλαβόφωνος λες ότι είσαι ο κύριος των «λέπ» απευθύνεσαι σε συγκεκριμένους ανθρώπους και άρα προσδιορίζεις και τον χώρο σου. Όταν λες ότι είσαι ο κύριος των «ψωμιών» προσβλέπεις και στο «τραπέζι» των διπλανών εφόσον ο δικός σου όρος έτσι και αλλιώς ισχύει.Κατά την γνώμη μας ο λαός της FYROM είναι παντελώς αμέτοχος σε αυτήν την κατάσταση. Το «παιχνίδι» το παίζουν συγκεκριμένοι άνθρωποι οι οποίοι δεν έχουν την παραμικρή σχέση με αυτούς. Καμία σχέση ούτε εθνικά ούτε πολιτισμικά. Οι Εβραίοι σχεδόν με την βία έχουν «φορτώσει» στο γειτονικό κράτος μια ηγεσία χαφιέδων και το έχουν παραδώσει στην διαχείριση κάποιων ανθρώπων οι οποίοι μισούν την Ελλάδα. Μόνο αυτοί παριστάνουν τους «Μακεδόνες» γιατί έχουν τους λόγους τους. Οι υπόλοιποι όλοι είναι ευχαριστημένοι και περήφανοι ως Βούλγαροι, ως Αλβανοί ή Σέρβοι όσο ευχαριστημένος και περήφανος είναι κάποιος με τον εαυτό του.Αυτοί που παίζουν το «παιχνίδι» είναι πολλοί συγκεκριμένοι άνθρωποι. Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι πρώην «δικοί» μας άνθρωποι. Είναι οι πραγματικοί εγκληματίες του ελληνικού εμφυλίου. Είναι αυτοί που πραγματικά ήθελαν να κάνουν κακό στους Έλληνες και απέτυχαν. Είναι αυτοί που δεν τα κατάφεραν τότε και σήμερα νομίζουν ότι έχουν ξανά μια ευκαιρία να εκδικηθούν αυτούς που κάποτε τους νίκησαν και τους ταπείνωσαν. Αυτοί οι εγκληματίες είναι που παριστάνουν τους «Μακεδόνες» και παρασέρνουν τους υπόλοιπους είτε αυτοί είναι Βούλγαροι, είτε Αλβανοί είτε Σέρβοι. «Παρασέρνουν» δηλαδή τρόπος του λέγειν.
Υπάρχει βία και εκβιασμός της δοτής εξουσίας των ξένων απέναντι στον πληθυσμό της γειτονικής χώρας. «Παρασυρμός» από σταλινικούς δολοφόνους και χαφιέδες είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και το οποίο δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έννοια της «επιχειρηματολογίας».Εβραίοι και πρώην Έλληνες κομουνιστοσυμμορίτες έχουν συνθέσει την απόλυτη συμμορία στην γειτονική χώρα. Μια επικίνδυνη και δολοφονική συμμορία η οποία με τις «πλάτες» των Αμερικανών τρομοκρατεί τους πάντες και δεν διστάζει μπροστά σε τίποτε. Μια συμμορία που κλείνει στόματα ακόμα και όταν αυτά είναι του μεγέθους ενός πρώην Προέδρου της χώρας όπως ο Γκλιγκόροφ ο οποίος πλέον δεν τολμά να εκφράσει δημοσίως τις απόψεις του. Όλοι αυτοί από κοινού και ο καθένας για τους δικούς του λόγους μισούν τους Έλληνες και έχουν δημιουργήσει ένα αδιάσπαστο μπλοκ. Αυτοί οι κομουνιστοσυμμορίτες τώρα έχουν επενδύσει στους Εβραίους οι οποίοι χρηματοδοτούν και στηρίζουν με όλα τα –αμερικανικά- μέσα τις παλιές ανθελληνικές φιλοδοξίες τους.

Αμετανόητοι προδότες που μόνο κακό θέλουν να κάνουν. Τέτοιος προδότης είναι και ο Γκρουέφσκι, ένας μισαλλόδοξος Ανθέλληνας.

Η κατάσταση οδηγείται σε κορύφωση πλέον και δεν υπάρχει γυρισμός. Ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι και στους Έλληνες και στην ιστορία τους. Αυτές οι ευθύνες βαρύνουν κυρίως τον πολιτικό κόσμο της χώρας. Ένα είναι πλέον βέβαιο. Όποιος Έλληνας πολιτικός τολμήσει να υπογράψει οτιδήποτε που θα παραδίδει με τον οποιοδήποτε τρόπο και για τον οποιοδήποτε λόγο το όνομα Μακεδονία στους γείτονες ας γνωρίζει από τώρα ότι θα έχει το τέλος αυτών που πρόδωσαν την Μικρά Ασία.
Μάλιστα τα πράγματα εδώ είναι εξαιρετικά χειρότερα από ότι στην μικρασιατική καταστροφή. Γιατί; Γιατί είναι άλλο πράγμα ο ελληνισμός να χάσει έδαφος και άλλο πράγμα να χάσει «ουσία». Αυτό επειδή δεν είναι κατανοητό σε όλο του το βάθος θα χρησιμοποιήσουμε όρους της οικονομίας για να καταλάβει ο αναγνώστης τι εννοούμε. Είναι άλλου επιπέδου «ζημιά» για μια εταιρεία να χάσει μια αγορά είτε μικρή είτε μεγάλη και άλλο πράγμα να χάσει μέρος της ιδιοκτησίας του ίδιου του κεφαλαίου της. Έστω ότι για παράδειγμα οι Ιρανοί βρίσκονται λόγω ιδεολογίας σε σύγκρουση με την Coca Cola. Αποτέλεσμα αυτής της σύγκρουσης είναι να εκδιώξουν την Coca Cola από την αγορά τους. Με αυτόν τον τρόπο της προκαλούν ζημιά αλλά δεν αλλοιώνουν το κεφάλαιό της. Η Coca Cola θα παραμείνει τέτοια για την παγκόσμια αγορά έστω και αν δεν έχει παρουσία στο Ιράν. Φαντάζεται κάποιος οι Ιρανοί να βρισκόταν ξαφνικά σε θέση να διεκδικούν μέρος της ιδιοκτησίας της συνταγής και άρα του κεφαλαίου που έκανε την εταιρεία παγκοσμίως γνωστή; Σε αυτήν την περίπτωση δεν θα μιλάμε για ζημιά αλλά για καταστροφή. Αυτήν ακριβώς είναι η διαφορά μεταξύ της Μικρασιατικής καταστροφής και του μακεδονικού ζητήματος. Στην μικρασιατική καταστροφή ο ελληνισμός έχασε έδαφος. Έχασε μέρος της επικράτειάς του. Ο ίδιος ο ελληνισμός όμως δεν αλλοιώθηκε. Υποχώρησε από έναν χώρο αλλά διατηρώντας όλα του τα συστατικά στοιχεία. Το μακεδονικό ζήτημα αυτά τα συστατικά στοιχεία απειλεί.
Η Μακεδονία είναι μέρος της «ουσίας» του ελληνισμού. Ο ελληνισμός χωρίς την Μακεδονία είναι ένα αδειανό «πουκάμισο» και η Μακεδονία χωρίς τον ελληνισμό είναι «γυμνή». Το απόλυτο όραμα του Κίσινγκερ και των υπολοίπων Εβραίων. Ο απόλυτος «αφοπλισμός» της μισητής για αυτούς Μακεδονίας.

Αυτός είναι ο προαιώνιος στόχος τους. Να χτυπήσουν την Ελλάδα στην γλώσσα και τον πολιτισμό της. Να καταστρέψουν τον εθνικό εχθρό τους μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Να καταφέρουν και το ισχυρότερο ελληνικό σύστημα της ιστορίας να το κάνουν σλαβόφωνο. Να καταφέρουν και τον «στρατηγό-αυτοκράτορα» των Ελλήνων να τον ταυτίσουν με τους κοινούς «Ταμερλάνους» και «Αττίλες».

Να καταφέρουν να βάλουν τον ελληνισμό να κυνηγάει στο άπειρο την «ουρά» του.Ο όρος Βαρδαρία είναι ο μόνος δίκαιος για αυτό το πολυεθνικό κράτος. Οποιαδήποτε άλλη διεκδίκησή τους έρχεται σε σύγκρουση με την ελληνική «ιδιοκτησία». Εδώ ακριβώς βρίσκεται και το όλο το μυστικό του θέματος. Η Ελλάδα ως «ιδιοκτήτης» είναι ο απόλυτος ρυθμιστής των πάντων. Μόνο η Ελλάδα μπορεί να τους εντάξει ως «Μακεδόνες» αρχικά στον ελληνικό κόσμο και στην συνέχεια στην παγκόσμια κοινωνία. Καμία αναγνώριση κανενός άλλου κράτους δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αν για την Ελλάδα είναι «Μακεδονία» τέτοια θα μείνει για πάντα. Αν για την Ελλάδα είναι «Βαρδαρία» τέτοια θα μείνει επίσης για πάντα. Η Ελλάδα όμως δεν θα «αυτοκτονήσει» για να ικανοποιήσει αστοιχείωτους προδότες και χαφιέδες της εμφυλιακής και μετεμφυλιακής περιόδου. Η Ελλάδα δεν θα παγιδευτεί από τους Εβραίους.Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αν αυτοί αν μπορούσαν αυθαίρετα να οικειοποιηθούν το όνομα θα το είχαν κάνει και δεν θα πίεζαν την Ελλάδα να διαπραγματευτεί. Γνωρίζουν όμως ότι αν δεν τους αναγνωρίσει η Ελλάδα ως «Μακεδονία» δεν θα αναγνωριστούν ποτέ ως τέτοιοι. Ας πάνε μετά να πείσουν τους Σενεγαλέζους και τους Κινέζους ότι είναι «Μακεδόνες» και ας τους εξηγήσουν γιατί δεν μιλάνε ελληνικά και γιατί η Ελλάδα δεν τους αναγνωρίζει ως τέτοιους. Ας πάνε να παραστήσουν τους Μακεδόνες και όταν οι λαοί θα εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον ελληνικό πολιτισμό και τα επιτεύγματα του «Στρατηγού-αυτοκράτορα» των Ελλήνων αυτοί ας απαντάνε «σπολάιτι» βλέποντας τα πατώματα. Θα παραμείνουν για πάντα θλιβεροί κλέφτες που μέσα στην «παράγκα» τους έβαλαν έναν ανδριάντα του Αλεξάνδρου και παριστάνουν τους υιούς του. Υιοί που δεν θα γνωρίζουν την γλώσσα του και δεν θα είναι καν σε θέση να ερμηνεύσουν το όνομά του. Το τσίρκο Μεντράνο με τους χαφιέδες στον ρόλο των ταχυδακτυλουργών και «ατραξιόν» τους Πακιστανούς «πρίγκιπες».Συνιστούμε σε όλους αυτούς να εκλογικευτούν γιατί η αμερικανική «αυτοκρατορία» βρίσκεται υπό κατάρρευση και αν συμβεί αυτό πολλά θα αλλάξουν. Με εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ που ξεπερνά τα δέκα τρις δολάρια και με έναν Dow Jown να χαράζει καθημερινά τα «πλακάκια» της Wall Street σύντομα οι Αμερικανοί όχι να τους προστατεύσουν αλλά ούτε να τελειώσουν την φαραωνικού μεγέθους πρεσβεία στα Σκόπια δεν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν. Αυτό πρέπει να προσέξουν για το δικό τους καλό. Οι Αμερικάνοι «φεύγουν» αλλά όλοι οι υπόλοιποι θα παραμείνουμε εδώ. Ας γνωρίζουν οι Εβραίοι και οι κάθε λογής Γκρουέφσκι ότι ο ελληνισμός είναι αθάνατος και κανέναν δεν συμφέρει να έχει εχθρούς με τέτοια χαρακτηριστικά. Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι ίδιοι καλύτερα από κάθε άλλον. «Πλάκα» δεν κάνεις στην «μήτρα» που γεννά τους «Αντιόχους». Θα βρεθείς προ εκπλήξεων και αυτό δεν θα σε αρέσει.Το χειρότερο για αυτούς θα είναι όταν θα αποκαλυφθεί ο ρόλος τους στους ίδιους τους πολίτες της γειτονικής χώρας. Η Ελλάδα είναι εύκολο να πείσει αυτόν τον λαό ότι έχει συμπλέοντα συμφέροντα με αυτήν. Η Βαρδαρία έχει θέση και στον ΟΗΕ και στην Ε.Ε. Οι λαοί εύκολα συνεννοούνται όταν δεν υπάρχουν «ενδιάμεσοι» να δημιουργούν προβλήματα. Όταν πάψει να υπάρχει η αμερικανική προστασία οι Αλβανοί, Σέρβοι και Βούλγαροι πολίτες των Σκοπίων θα τους σφάξουν τους σημερινούς προδότες που κυβερνούν την πατρίδα τους. Θα σφάξουν τους ξένους οι οποίοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα εις βάρος τους. Αυτούς που την έφεραν σε ρήξη με ένα γειτονικό κράτος και τους καθήλωσαν στην φτώχεια την ώρα που φούσκωναν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς με χρήματα των διαφόρων Εβραίων «Σόρος». Κάποτε ο κατά τα άλλα άεργος Γκρουέφσκι θα κληθεί να εξηγήσει στους ξένους προς αυτόν Σκοπιανούς πως ο γιος μιας θεόφτωχης κομουνιστοσυμμορίτισσας έγινε πλούσιος.Σύντομα θα αποδειχθεί για όλους αυτούς ότι σε λάθος μέρος την λάθος ώρα βάζουν τα «χέρια» τους και αυτό το λάθος δεν θα διαρκέσει πολύ. Επειδή ζούμε σε ύποπτες εποχές θεωρούμε χρέος μας να προειδοποιήσουμε τους πάντες. Τους πάντες είτε βρίσκονται εντός είτε εκτός συνόρων. Ενθυμούμενοι το πρόσφατο συμβάν με τον πρώην Αμερικανό Πρέσβη στην Ελλάδα συνιστούμε στους Εβραίους που βρίσκονται στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών να εγκαταλείψουν τις θέσεις τους όσο είναι καιρός. Τώρα που μπορούν να το κάνουν γιατί αργότερα ίσως να μην μπορούν και αυτό μπορεί να είναι ανθυγιεινό.
Η ιστορία πάντα τιμωρεί αυτούς που δεν την σέβονται. Η ιστορία γράφεται με αίμα και δεν παραγράφεται με παζάρια γύφτων οι οποίοι δήθεν «δυσανασχετούν» με τις δικές τους προτάσεις για να δώσουν το «άλλοθι» σε κάποιους άλλους συνενόχους να εμφανίζονται «ικανοποιημένοι». Το στημένο «παιχνίδι» των Εβραίων σύντομα θα αποκαλυφθεί. Σύντομα θα αποκαλυφθεί τι συμβαίνει σε Αθήνα και Σκόπια. Ο «Αντίοχος» μπορεί να είναι πιο ζωντανός από όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Με τις ηλιθιότητες τους κινδυνεύουν να δώσουν μόνοι τους σάρκα και οστά στους δικούς τους εφιάλτες.

Τραϊανού Παναγιώτης

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Αόρατοι εχθροί

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s