>ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

>Η Ελλάδα και ειδικότερα η Μακεδονία βρίσκεται στο στόχαστρο της Νέας Τάξης πραγμάτων και οι γεωπολιτικές εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί είναι δυσοίωνες για την πατρίδα μας. Τό θέμα δεν είναι νέο αλλά ανάγεται πολύ πίσω στον χρόνο.

Έχει νά κάνει με ένα σύνολο συντονισμένων ενεργειών, με τελικό σκοπό τη δημιουργία ενός νέου ομοσπονδιακού κράτους για να καρπωθούν κατ’ αποκλειστικότητα, την αδιαμφισβήτητα κορυφαίας γεωπολιτικής σημασίας θέση της. Ήδη οι «Νονοί» έχουν σπεύσει να βαφτίσουν τό νέο τους «πνευματικό τέκνο». Ονομασίες όπως: «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ή » ΜΑKΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», είναι ένα μικρό δείγμα των επερχόμενων προκατασκευασμένων εξελίξεων . Πολυάριθμες σελίδες στο Διαδίκτυο ,προερχόμενες από γειτονικά κράτη στα βόρεια σύνορά μας , προβάλλουν μέσα από την πετυχημένη προπαγάνδα πού έχουν υποστεί από τούς επιτήδειους υποκινητές τους. Σημαίες και χάρτες τής νέας αυτής ομοσπονδίας ,στους οποίους περιλαμβάνεται ουσιαστικά ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα μας , πιστεύοντας μέσα στην πλάνη τους ,στο «όραμα» μιας μεγάλης π.χ. Αλβανίας, «Μακεδονίας»,ή Βουλγαρίας, μη γνωρίζοντας στην ουσία τον πραγματικό «ιδιοκτήτη». Οι «φίλοι» γείτονες μας έχουν πλέξει έναν ιστό γύρω από την Μακεδονία σε πρώτη φάση και έπονται Θράκη και Ήπειρος χωρίς να έχει προσδιοριστεί η χρονολογική σειρά. Το σκηνικό που έχουν στήσει είναι γνωστό σε όλους, ακόμα και στους πολιτικούς μας ταγούς που κωφεύουν περίεργα.. Εκμεταλλεύονται στο έπακρον το ΙΝΤΕΡΝΕΤ για να περάσουν στις θέσεις τους στους εκατομμύρια χρήστες. Διαστρεβλώνουν την Ελληνική ιστορία και ξαναγράφουν την δική τους εκδοχή όπως την υπαγορεύουν οι ανθελληνικές ιστοσελίδες. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή οι γνωστοί ανθέλληνες του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ, ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ που τυχαία κάποια από τα ιδρυτικά μέλη του ενός είναι και μέλη του άλλου. Άλλωστε στις ιστοσελίδες τους το ένα διαφημίζει το άλλο έχοντας την ίδια -συμπτωματικά πάντα – θεματολογία! Σύνθημά τους: Παγκοσμιοποίηση στα Βαλκάνια τώρα. Αυτό προβάλλουν και οι μάγειροι της ιστορίας τους. Βάζουν όλα τα γεγονότα της Ελληνικής ιστορίας από την αρχαιότητα ως σήμερα σ’ ένα καζάνι και ο καθένας τους βάζοντας πολύ αλάτι ή σάλτσα βγάζει το δικό του προϊόν.
‘Ετσι λοιπόν στο πλευρό της Ελλάδος με πίστη και αφοσίωση στα ιδανικά του Έθνους των Ελλήνων αποκαλύπτουμε τις βρώμικες μεθοδεύσεις των σκοτεινών αυτών κέντρων παραθέτοντας την προπαγάνδα τους αποδεικνύοντας ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν οι ελληνικές κυβερνήσεις. Θαυμάστε έναν οχετό από ασύστολα ψεύδη και πώς μπορεί να μολύνει το μυαλό ενός ανυποψίαστου χρήστη του Διαδικτύου.

Advertisement

Σχολιάστε

Filed under Uncategorized

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s